GAMES THAT I LIKE

GAMES THAT I LIKE

Még egy felújítás a tesshi-e-től: The Escape Hotel 3 remake

2016. július 03. - herma

escape_hotel_3.png

Jó kérdés, és talán már nem is először teszem fel, hogy minek ezeket a játékokat felújítani. Mondjuk én épp nem ismertem az eredetit, így nagyon jó volt. Utána megnéztem a 2011-es verziót, és túlságosan is hasonlónak tűnt, bár bevallom, nem játszottam végig. De ha valaki most találkozik először a The Escape Hotel 3-mal, vagy netalán elfelejtette, hogy is volt régen, arra mindenképpen élmény vár! Bizony ez a hosszabb fajta tesshi-e produktumok közül való, és jólesően el lehet bíbelődni vele.

Az alap"történet" annyi, hogy belépünk a szálloda halljába, és meglepetésünkre semmiféle személyzet, vagy egyáltalán élő ember nem áll rendelkezésünkre. Így a kezünkbe kell vennünk az irányítást, hogy eljussunk a szobánkba, és végre lefekhessünk a kényelmes ágyikóba. Ehhez persze rejtvények sorát kell megoldanunk, természetesen találkozunk Mr. Birdy-vel, Mr. Hippóval és lesz wobbly picture-özés is. Mostanra van olyan fejlett a kezelőfelület, hogy menet közben is átválthatunk japánról angolra, de érdemes már az elején megtennünk. Sok sikert, és jó pihenést!

hotel_3.png

Ha pedig a másik befejezést is látni óhajtjuk, akkor gyűjtsük be a Happy Coint! Úgy érzem, ez a feladat most a szokásosnál trükkösebbre sikerült, de sebaj, ettől csak még okosabbnak érezzük magunkat a végén!

A bejegyzés trackback címe:

https://escapefromadventures.blog.hu/api/trackback/id/tr68862910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása