GAMES THAT I LIKE

GAMES THAT I LIKE

Sárkányok, mágikus gömbök, és rejtvényarzenál

Itt a Gargoyles a Robamimitől!

2016. május 19. - herma

Hatalmas öröm, hogy a Robamimi végül mégsem fejezte be a tevékenységét (ellentétben azzal, amit tavaly év vége felé összenyavalyogtam), hanem mindössze igazoltan hiányzott. Lévén a legutóbbi életjel óta eltelt egy esztendőben egy monumentális játékot hozott össze, amely ugyan a neutral tavalyi Elements-ét nem tudja megközelíteni (ez nagyjából lehetetlen is volna bárkinek), viszont bármely más escape game-nél egy nagyságrenddel terjedelmesebb.

gargoyles.png

A címe Gargoyles, azaz vízköpőkkel lesz dolgunk! Túl sokat nem árulnék el előzetesen, (valahol, valamikor) ki kell jutni kertből, akárhogyan is (lesz itt még elárasztva a pince)! Ebben  némi segítséget nyújthatnak a hintek (rejtélyes mondatkák a bal alsó sarokban), illetve még teleportrendszerünk is van (illetve fokozatosan alakul ki), hogy ne kelljen folyton 50 szobán keresztül átvágtázni (ha nem volna világos - nekem nem volt az - azok a kék, csillogó óriásdrágakövek a portok, ha rájuk klikkelünk, feljön a (kétszintes) térkép, és a kívánt helyszín bigyójára nyomva hopp, ott termünk).

Vannak könnyebb és nehezebb feladványok is, de mind logikus megoldást kíván, a grafika a szokásos robamimi stílus (vagy talán még szebb), és (végre megint) két befejezés van, még ha a hosszabb túl sokat nem is tesz már hozzá. Jó játékot!

gargoyles-b.jpg

Ui.: Ezt a képet a JayIsGames-től kölcsönöztem, ők a legszínvonalasabb online escape-adventure-point&click game elemző-bíráló-ajánló oldal (bár most anyagilag elég nagy gondban vannak, úgyhogy sajnos kétséges a folytatás).

A bejegyzés trackback címe:

https://escapefromadventures.blog.hu/api/trackback/id/tr658677612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása